Case low cost si pentru Timisoara ?

imobiliare timisoaraCum va suna ideea unor case la preturi mai mici decat cele actuale ? De calitate se stiu putine, dar un nou cartier in apropierea Timisoarei, care sa contina imobile la preturi permisibile ar fi cu adevarat interesant. Probabil ca ar fi una dintre “mutarile” care ar reduce preturile din oras. Mai multe vedeti aici.
————–

Pentru cei care nu stiu inca despre Orascom Development, o sa va spun ca sunt o companie egipteana care a investit mult in piata din Egipt in constructia de imobile noi. Conform Reuters, egiptenii vor sa vina si in Romania, unde intentioneaza sa construiasca 33.000 de case care ar urma sa aiba preturi mult sub media pietei actuale.

————–

Pana una alta, avem in continuare solutiile locale, agentiile de imobiliare Timisoara, prietenii si cunostintele, atat pentru inchiriere cat si pentru achizionarea unui imobil.

————–

Pentru spatii industriale Timisoara si Bucuresti te poti orienta tot spre oferta de la Bega, pentru ca sunt multe dintre fostele locatii ale statului, din ce-am observat eu acolo.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *