Cand neatentia isi ia tributul..

Ei bine, ieri am reusit sa il fac vreo doua valuri pe portiera dreapta a masinii ­čÖü

Pe scurt, imi place sa cred ca am habar sa conduc macar Focusul – si de fapt chiar e o masina usor de condus. De obicei apreciez distantele foarte bine si imi dau seama cand am loc sa ma bag sau nu, iar cu parcarea e de altfel destul de usor.

Ieri insa, intr-un moment de neatentie am reusit sa imi zgarii masina mea plus masina parcata langa mine. In stanga era un Megane, nu a avut mari daune, doar o zgarietura putin infundata la un capat pe aripa dreapta spate.

Nu pot sa spun ca e ceva foarte grav nici la masina mea, nu e chiar estetic noul “look” dar cred ca se poate repara ( sau cel putin sper ca se poate repara, nu am vazut nicio nervura in zona unde am atins-o ). Partea mai nasoala e ca a trebuit sa trecem pe la Politie, acte + amenda mie pentru neatentie. Asta e, am meritat-o.

Oricum si cel caruia i-am zgariat masina a fost foarte de treaba, nu s-a enervat , a venit cu mine la politie, am rezolvat problema si fiecare a plecat cu probleme lui. Mi-a spus ca a fost okay ca am ramas in parcare sa il astept sa vina sa rezolvam. De altfel nici nu ar fi observat zgarietura daca nu stateam langa el. As fi putut sa plec oricand fara sa fie probleme, insa nu cred ca ma simteam prea okay sa stiu ca am facut o gafa si am fugit repede de responsabilitati.

Per total – o lectie invatata – mai multa atentie, sa nu las niciodata garda jos, ca viata ma “pocneste” exact cand ma astept mai putin. Urmeaza acum o serie de reparatii probabil ( aveam de gand sa mai fac si altele pe la masina ), deci o groaza de bani cheltuiti. De fapt, e ok, in plus si asa nu mai am concediu deci nu am unde sa ma mai duc…

One thought on “Cand neatentia isi ia tributul..

  1. Mihai Jepan

    De fapt stiam ca viata loveste in cele mai nepotrivite momente, acum a fost doar un “reminder”…

    Asta este, se intampla de toate in viata

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *