Campionatului de Table ,, Liga Campionilor din Timisoara” etapa 1

In data de 23-24.02.2008 la Timisoara s-a desfasurat etapa 1 a Campionatului de Table ,, Liga Campionilor din Timisoara” in incinta Iulius Mall.
La competitie au luat parte 70 de jucatori, jumatate din ei novici, altii cu experienta cumulata din sezonul trecut, unii cu gandul la podium, altii la clasarea in primele 10 locuri care dau posibilitatea calificarii directe in finala din decembrie.
Atmosfera a fost una cat se poate de relaxanta, pe toata perioada desfasurarii meciurilor participantii au putut sa serveasca produse de la Coca-Cola, Joe si Nestle.
La sfarsitul primei zi de competitie, sambata, majoritatea optimistilor se gandeau la primul loc cu zambetul pe buze, in timp ce realistii isi doreau clasarea pe un loc cat mai bun.
Duminica s-au reluat jocurile de la ora 12, urmand sa se decida ierarhia primei etape.
Dupa ore bune de joc s-au aflat primii zece clasati, care au fost:

Locul 1: Munteanu Viorel
Locul 2: Veres Marius
Locul 3: Harabula Stelica
Locul 4: Velea Mircea
Locul 5: Juranescu Marius
Locul 6: Tarcau Constantin
Locul 7: Sur Anton
Locul 8: Valungan Ioana
Locul 9: Tudor Horia
Locul 10: Sorescu Olivian

Cel mai tehnic jucator a fost desemnat Sorescu Olivian, care a reusit performanta de a castiga cu trei marturi date intr-un meci.
Multumim sponsorilor implicati in acest eveniment pentru sprijinul oferit la buna desfasurare a competitiei si premierea participantiilor.

Anuntam pe toti pasionatii jocului de table ca in luna mai se va desfasura etapa a 2 a Campionatului de Table ,, Liga Campionilor din Timisoara”.

oferit de Peter Bauczki

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *