Campionatul de fotbal Alborz etapa a XIX-a

In acest sfarsit de saptamana s-a desfasurat epata a XIX a Campionatului Alborz, a doua a returului.
In Liga a III-a din seria A s-a desfasurat derby-ul grupei intre primele doua echipe clasate. Acest meci a adus fata-n fata echipele Husenii si Stranierii, ambele cu sanse reale de promovare in liga superioara.

Meciul a inceput in forta si dupa primele cinci minute de joc Stranierii au deschis scorul prin Alin Momeiu, dupa un contraatac scoala.Scorul devine egal 1-1 dupa numai trei minute de joc, cei de la echipa Husenii marcand dupa o faza fixa. Dupa sase minute de la egalare, s-a marcat golul meciului de catre Florin Corcaci, stranierii preluand conducerea cu un sut de la 30 de metri, la care portarul advers a fost pe post de spectator. La nici un minut Alin Momeiu marcheaza al doilea sau gol, ducand scorul la 3-1 pentru stranieri. La prima faza fixa, Husenii se apropie la un gol, tabela aratand 3-2.Stranierii ataca furibunzi si dupa o ratare uriasa a lui Florin Pristoleanu, din jumatate de metru de poarta, vine si golul de 4-2.

Pana la pauza Stranierii au marcat inca o data, scorul devenind de 5-2.Dupa pauza, Husenii intra in teren mai motivati si reusesc sa inscrie doua goluri consecutive, aducand scorul la 5-4. Oboseala fizica a husenilor, este surprinsa de Alin Momeiu, care mai inscrie de doua ori pentru stranieri, scorul ajugand la 7-4. Cu doua minute inainte de fluierul final, stranierii mai puncteaza odata prin Olivian Sorescu, jucator revenit dupa o lunga accidentare care l-a tinut departe de teren tot turul campionatului. Scorul final a fost de 9-4 pentru stranieri, dupa un autogol a husenilor, scor cu care echipa Stranierii se instaleaza pe prima pozitie a Ligii a III-a ,seria A.

Oferit de Peter Bahuczki

3 thoughts on “Campionatul de fotbal Alborz etapa a XIX-a

  1. kosmin

    Nu stiu echipele. De unde sunt?

  2. Pele

    Se stie….Alin=meserie….:))))

  3. razvan stefanescu

    excelent comentariul 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *