Campionatul Alborz

Astazi 02.02.2008 la Baza Sportiva Alborz, a debutat dupa o pauza de o luna si jumatate returul la Campionatul Alborz de mini-fotbal.

   Echipele din Liga I au fost primele care au dat startul returului cu incepere de la ora 9, unde spectatorii prezenti au vazut chiar de la primul meci spectacol fotbalistic presarat cu faze spectaculoase si goluri multe.

   Meciul dintre echipele Distry Famely si Galacticii incheiat la egalitate 2-2 a fost cel mai incins meci din Liaga I din cele 9 jucate, cu 4 cartonase rosii si 4 galbene, impartite egal intre cele doua combatante, cu un joc barbatesc dus pina la limita regulamentului, cu ratari monumentale de o parte si alta.

   Un meci spectacol a fost cel jucat intre SNB si Metro Kal, unde jucatorul transferat in aceasta iarna la echipa SNB, Candea Viorel, a fost  inger si drac pentru coechipieri. Cu un joc tehnic de exceptie, cu o pasa de gol si un gol marcat printr-un lob peste portarul advers,  a fost cel mai bun jucator al meciului, aducand victoria cu 2-1 pentru SNB, demostrind daca mai era cazul ca-si merita locul de titular in echipa.

   In meciul dintre Tao Tim si AS WMT singurul jucator ce s-a remarcat prin jocul bun prestat a fost aparatorul Tincus Mihai, introdus dupa pauza si care a reusit prin interventiile sale sigure sa limiteze scorul la 8-3 in favoarea celor de la AS WMT, care conduceau la pauza cu 5-0.

   Duminica seara se va incheia prima etapa a returului si pentru Liga II si III.

Articol oferit de Peter Bahuczki

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *