Campionatul Alborz de minifotbal Etapa XX

Sambata 16.02.2008 a debutat etapa a XX-a a Campionatului Alborz cu Liga I, devreme de la ora 9 cu meciul dintre Distry Famely si Sporting. Cei de la Distry au avut pentru acest meci doi suspendati, printre care si portarul titular. Cu aceste absente care cantaresc greu in angrenajul echipei, in cele din urma Distry s-a impus, dar nu fara emotie cu scorul de 5-3.

In meciul dintre Sid Motors si AS WMT am vazut o echipa a WMT-ului dezlantuita care a realizat scorul etapei in Liga I , castingand cu scorul de 8-0, la pauza fiind 3-0. De mentionat faptul ca in perioada trasferurilor din iarna, echipa de la Sid Motors a fost schimbata in totalitate si ca actualul lot inca nu are experienta jocurilor din Liga I ,fapt care s-a vazut in jocul prestat.

Un frumos joc s-a desfasurat la meciul dintre echipele Tao Tim si SNB. Dupa un inceput in forta de ambele parti si dupa mai multe ratari in ambele tabere, in minutul 15 s-a deschis scorul de catre Ianovici Daniel, echipa Tao Tim conducand cu 1-0. SNB –ul a iesit la atac cu toata echipa, dar in mai multe randuri portarul Rosca Dorin a aparat contraatacurile furibunde. Dupa un asediu de 10 minute, aparatorul Bota de la SNB, dupa o incursiune pe partea stanga, a facut ca tabela sa arate 1-1 cu un sut la coltul lung, bine plasat, stabilind cu acest gol scorul pauzei. In a doua repriza SNB-ul a mizat pe cartea contraatacului, lasand in mai multe randuri apararea descoperita, fapt ce a fost valorificat pe tabela de Veres Alexandru printr-un gol la jumatatea reprizei a doua, astfel Tao Tim-ul conducerea cu 2-1. Cei de la SNB se arunca in atac cu toti jucatorii de teren fortand egalarea, dar interventiile portarului Rosca Dorin a facut ca scorul sa ramana 2-1 pana in ultima secunda de joc, in care dupa o invalmasala in careu si dupa mai multe suturi consecutive, Pastrama Cosmin a reusit sa aduca egalarea mult cautata. Dupa marcarea golului de 2-2 s-a pus capat meciului, SNB-ul continundu-si parcursul bun in campionat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *