Bloggeri noi, bloggeri vechi..

bloggeriInca stau in dubiu la cum anume sa scriu blogger sau bloger ? nevermind..

Despre ce vroiam sa scriu ? Pai despre faptul ca blogging se face de multa vreme. Nu a aparut trendul in Romania, aia e clar. Si cand a aparut blogul, era destul de scump inca hostingul la noi in tara. De atunci au rasarit fel si fel de oportunitati si uite c-am ajuns sa avem foarte multi tineri talentati scriind zilnic pe jurnalele lor online.

Mi-as fi dorit sa-l vad pe Alex scriind ceva mai des pe blog. E a-nu-stiu-cata-oara cand imi promite ca se va tine de scris de data asta. Nu-l invinovatesc pentru faptul ca nu scrie, imi imaginez ca e un tip destul de ocupat cu AIESEC si …ma rog, ce-o mai face el.

Dar totusi, l-am convins sa inceapa sa scrie anul trecut, la fel cum am convins-o si pe Sorina si pe dl. Andrei si pe altii…. Nu sunt bloggeri vechi, dar treptat se transforma. E bine sa stii ca ai capatat experienta, ca stii cu ce se mananca fenomenul ( sau nu ?! ), ca stii sa scrii mai bine, ca te gandesti daca trebuie sa isi nisezi blogul acum sau mai incolo…

Suntem bloggeri vechi, bloggeri noi…

One thought on “Bloggeri noi, bloggeri vechi..

  1. alex

    Ii fain fenomenul asta. Da iti mananca oarece timp. Anyway, bloggeri sunt o noua categorie de oameni aparuta la noi, care nu poate avea decat impact pozitiv. ms de link.:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *