Arad 02.11.2008 – blogmeeting

Ma iau dupa Dani ( da ba, iti fur titlurile ! si asa probabil esti prea obosit ca sa mai vezi asta ) si dau si eu drumul unui review al intalnirii de la Arad din aceasta seara.

Nu am fost foarte multi oameni, dar s-a vorbit intr-una. Visurat si De ce au tinut capul de afis la intalnire cu povestirile despre vecini, despre ce poti sa faci sa iti enervezi vecinii, despre ce poti sa faci sa iti enervezi vecinii manelisti, ce se intampla atunci cand vecinii lucreaza la “reamenajarea locuintei”.

Au mai fost discutii despre ce afise ar fi cele mai potrivite pentru a infrumuseta onorabilul loc de deasupra budei, despre iPhone, despre SMS-uri de amenintare, despre jocuri si despre multe multe filme si actori. Dani spune chiar ca s-au creat doua grupuri, cei care vorbeau despre iPhone si cei care vorbeau despre filme. Ei, la subiectele astea, eu nu m-am bagat. Doar am ascultat cuminte. Si in ambele parti, ca sa vedeti voi ce baiat “multi-functional” sunt.

Marius a stat tot cu iPhone-ul lui Manu in mana, fascinat de cate chestii se pot face pe el. Dani avea si el HTC ( cred ) si a incercat niste live blogging (?!) plus ca a lasat si comentarii. Ar trebui sa-mi cumpar si eu telefon din reclama ? Pun intrebarea din nou, ca pana acum doar Dani mi-a raspuns.

Am incercat eu sa fac niste live blogging, dar pana la urma am renuntat dupa cateva update-uri.

In jurul orei 8 am decis sa incheiem. Visurat trebuia sa prinda trenul si Dani era destul de obosit dupa blogmeetingul de la Bucuresti. Am mers si eu cu Marius sa-l conducem pe Sebi la gara, urmarind indeaproape masina Nebuloasei. Ne-am bagat si prin benzinarie, pentru ca De ce a uitat sa ii spuna Nebuloasei ca “trebuia sa faca la stanga!”.

De la gara, Visurat s-a aprovizionat cu mancare pentru drum. Adica si-a luat trei doze de bere.

Asadar, mai ramaneam sa ne intoarcem in Timisoara eu cu Marius in masina si De ce cu Nebuloasa in alta masina. Stiam drumul pana spre iesirea din Timisoara si am decis sa merg eu inainte. Am asteptat vreo 10 minute pe celalat sens de mers al drumului, dar probabil ca Nebuloasa s-a pierdut in traficul aglomerat al Aradului si a uitat sa plece de pe loc (?!).

In cele din urma am ajuns acasa, unde De ce mi-a explicat ca i-am uitat in Arad. Bai, deci eu v-am asteptat! da` daca nu venea nimeni…

Si ca sa inchei acest uimitor post, o sa copiez cu nesimtire lista participantilor la intalnirea blogerilor din Arad de pe 02.11.2008 de la Dani de pe blog.

Deci, dupa cum urmeaza :

Au participat: Maddy, Bebelusa, Nebuloasa, Seba, Visurat, Mihai ( shameless self linking ), De Ce, Marius, Tomckat, Dani, Manu si inca o prietena a lui Madd.

Astept si pozele!

PS : Dani, posteaza si tu mai multe!

15 thoughts on “Arad 02.11.2008 – blogmeeting

 1. Mihai Jepan

  Mi-am adus aminte de aparat prea tarziu. Eram deja prin Ortisoara.

 2. Mihai Jepan

  Nu umbla, fara grija 🙂

 3. cata

  Isi pastreaza gandurile pentru el ,Sorina …..stai tu fara grija. Sau ni le impartaseste tuturor aici pe blog:D

 4. Mihai Jepan

  Bai, acuma ce se intampla ? se discuta comportamentul meu ?

  Ce sunteti voi mama, psiholoage ? 😀

  Si nu, nu vreau raspuns la intrebare

 5. Manuel R. Ciosici

  @sorina îmi place de tine, mai zi!
  @mihai scuze de instigare, dar dacă ai aparat și îl uiți acasă e rău:P

 6. cata

  Mame nu suntem,cel putin eu una nu-s…:P…psiholoaga ..hmmm discutabil. ..Si de ce nu vrei sa ne dam cu parerea?Nu pentru asta exista blogul tau? Si mai ales cand avem un subiect atat de amplu…cum e comportamentul tau 😀

 7. Mihai Jepan

  @Manuel – era vorba de aparat foto, daca te gandeai la altceva.

  OMG, only pervs ….

 8. Mihai Jepan

  @Cata – da, pt asta exista blogul meu. Da-mi place ca pot sa moderez comentariile ( tring!). SI comportamentul meu nu e deloc amplu. E foarte usor de inteles.

  PS : Manu – ia precizeaza tu ce-ti place la Sorina. Asa, cu lux de amanunte !

 9. Mihai Jepan

  Ok, se pare ca raspund tot intarziat eu.

  Sorina – nu esti mai mult decat maicamea, aia-i clar 😉

 10. Mihai Jepan

  Hah, mereu e vorba de mama MEA, is egoist, ce naiba!

  Acum vorbind serios, e greu ca o fata sa ajunga mai mult decat mama unui baiat.

  Deci tu poti sa fii mai mult decat o mama pt cine ? … 🙂

 11. Mihai Jepan

  Poti sa fi mai mult decat o mama, in comportament ? Daca da, pentru cine anume poti sa fi mai mult decat o mama ? Nu-mi aduc aminte sa mai fi purtat discutia asta deja.

  Dar cu siguranta e gata aici, pentru ca unii dintre noi ( adica eu ) au nevoie de un film si de un somn sanatos.

 12. cata

  @sorina- a precizat ca era vorba de mama lui ..si un sfat :nu spune ca esti mai mult ca mama ..(e subiect “sensibil “..pt el) :D. Si are prea mult de lucru zilnic incat sa-si mai aduca aminte si de aparat…:P

 13. nebuloasa

  hahaha, si eu am stat pe loc vreo 10 minute si asteptam sa plecati voi inainte, De Ce spusese ca erati inca in spatele nostru..deci asa ne-am pierdut :))

 14. Mihai Jepan

  Da, parca era ceva necurat la mijloc daca noi chiar plecam in coloana. Asa e mai OK, right ?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *