Am ajuns sa lucrez pentru….Google ?

Sunt cat de cat un membru activ pe forumul Softpedia, mai ales in subcategoria SEO. Una dintre discutiile interesante de acolo a fost aceasta. In cazul in care ai timp sa citesti pana la sfarsit, o sa vezi o chestie foarte amuzanta. Se pare ca @webc ( habar nu am cine este aceasta persoana, stiu doar ca e activ pe forum si porneste threaduri destul de ciudate ) mi-a pus o intrebare, spun eu, amuzanta. Nu stiu daca era ironic sau nu, dar sincer nu parea a fi.

Scuze, poate din punctul tau de vedere era mai bine sa te intreb chestiile astea pe privat, dar, totusi imi permit o intrebare (-la care, desigur, poti sa raspunzi aici, poti sa nu…) esti in echipa Google.ro?! Pentru ca am observat si pe alte topicuri ca esti oarecum …”partinitor”.
(Tot interesul asta al meu nu are nuante personale, nu ma intereseaza indivizi, echipa…, ci o perspectiva mai ampla asupra problemei… O sa ma exprim mai specific ceva mai tarziu…)

Deci pentru faptul ca incerc sa fiu realist, sunt considerat partinitor ? oricum ar fi fost o chestie foarte interesanta sa lucrez pentru Google Romania. Si mai interesant ar fi fost sa lucrez de mai bine de un an, as fi fost un om bogat acum. Dar nu…momentan inca ma chinui cu SEO, inca ma chinui la proiecte micute si inca traiesc din salariul primit de la o companie mai mica decat Google 🙂

Nici nu stiu cum ar fi trebuit sa iau intrebarea, ca un compliment, ca o insulta ? Cert e ca am ramas putin surprins cand am citit prima oara.

11 thoughts on “Am ajuns sa lucrez pentru….Google ?

 1. Robintel

  :)) Toti lucram pentru google. Ca doar facem continut pe care el sa il indexeze… :)):)):))

 2. Mihai Jepan

  In felul enuntat de tine, cu siguranta toti lucram pt Google, dar nu avem acces la mai multe, nu suntem platiti lunar si nici nu detinem actiuni 🙂

 3. kosmin

  :))
  Ce intrebare aiuristica ti-a fost pusa !

 4. Mihai Jepan

  Imagineaza-ti cum m-am simtit eu atunci cand am citit prima oara. Chiar nu stiam de unde a mai scos-o si pe asta 🙂 E una sa vorbesti despre SEO, e una in plus sa ii dai dreptate lui G intr-un caz, dar e cu totul alta sa lucrezi pentru Google si sa nu spui.

 5. Robintel

  :)):)):)) Daca m-as angaja la google, as avea si asternuturile de pat cu sigla lui :)):)):)) E o chestie sa-ti fu… dezmierzi nevasta pe google… :)):)):)) Partea naspa ar fi sa ai PR 0-1/10 :)):)):)) Ar fi chiar sadic. Sau sa dai un search… si sa-l gasesti pe altul, sau sa-ti zica nevasta ca altii se “indexeaza” mai repede sau mai bine, sau ca is mai SEO… :)):)):)) Numa balarii debitez! :)):)):))

 6. Robintel

  Tropa… acuma public despre ce vorbeam mai inainte… :)):)):))

 7. Mihai Jepan

  Bravos, da stiu ca ai luat-o razna 🙂

 8. Mihai Jepan

  Da, situatiunea devine funny 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *