A opta intalnire

Nu am mai scris de ceva vreme. Au fost mai multe chestii combinate si ba nu a fost chef ba nu a fost timp.

M-am decis pana la urma sa scriu si eu vreo doua cuvinte despre a 8a intalnire a bloggerilor timisoreni. De ce doar vreo doua cuvinte ? Pai din cauza ca a trebuit sa plec cam dupa o ora ( yep, telefonul acela care te anunta ca ai de lucru ). Deci prea multe nu am apucat sa povestesc, am salutat doar pe cei care erau de la 4 la blogmeeting. Cand am plecat eu abia au ajuns Dan si Ovi, mi-am cam dat seama ca eu  mi-am “terminat intalnirea” inainte sa inceapa defapt.

Din lipsa de chef, am copiat lista participantilor de la Ovi, deci e cu citat aici :

Richie (postul întâlnirii aici), Dan (postul întâlnirii aici), Daniel, Camelia (postul întâlnirii aici), Anca (postul întâlnirii aici), Alex (postul întâlnirii aici), Marius (postul întâlnirii aici), Cristi, Adi (postul întâlnirii aici), Răzvan, Dora (postul întâlnirii aici), Tomata, Andrea, Adeline (postul întâlnirii aici) şi Radu. Am primit printre noi şi oameni la prima lor întâlnire a bloggerilor, şi anume frate-meu Tudor, Alexandra (postul întâlnirii aici) şi Roxana.

Si uite cum am terminat repede cu postul asta! Da, a fost si a 8a intalnire, ne vedem la sfarsitul lui Septembrie!

5 thoughts on “A opta intalnire

 1. Tomata cu scufita

  Io sper ca in septembrie sa anulezi toate chestiile si sa stai cu noi mai mult. Nu de alta, dar de fiecare data tre’ sa pleci mai repede, nu mai ajunge omul sa te cunoasca.

 2. Mihai Jepan

  hehe, meseria-i de vina 😀

  Imi fac timp in septembrie, pica pe 28, incerc sa-mi fac liber de tot in ziua aia.

 3. Ovi

  Daca o facem lata la fel ca duminica, eu propun sa-ti iei liber si in 29… 🙂

 4. Mihai Jepan

  Ehee, aici se complica lucrurile. Lunea si asa e cea mai de cacat zi din saptamana din cauza faptului ca….e prima dupa weekend (?!) sau din cauza ca vreau sa mai dorm ( ?!).

  Oricum duminica inchid si telefoanele, doar ca sa fiu sigur 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *