Noaptea reducerilor in mall Timisoara

Aseara in incinta Iulius Mall Timisoara, lume muuuulta. A fost noaptea reducerilor ( sau ceva de genul asta ) si ceva concerte. Din moment ce a fost in weekend si am avut timp liber am dat o fuga pana acolo sa vad despre ce e vorba.

De concertat au concertat Sistem, Andreea Banica, Suie paparude si inca vreo doua formatii ( nu mai gasesc pliantul acela cu numele formatiilor prezente ). Nu prea m-a interesat tare mult concertul, asa ca mai mult m-am plimbat prin Mall si am facut cateva poze.

Mi-a placut destul de mult o masinuta interesanta

Au mai fost si ceva expozitii de pictura ( sau ceva de genul asta ) si foarte multa lume iesita ca la sarbatoare. Am reusit cu greu sa fac si cateva poze la ingramadeala din fata scenei

Am ramas surprins cand m-am intalnit cu un coleg de la facultate care facea pe soldatul roman prin mall ( poza mai jos ). Nu inteleg ce a vrut sa reprezinte toata chestia asta cu “Cezari si soldati romani” sau “vaduve” plus “maici” si “Zorro”, dar e drept ca au atras atentia cu asta.

In rest nimic foarte interesant, preturile ( desi cu reducere ) erau destul de mari asa ca m-am multumit doar sa privesc ( mai este ceva timp pana se primesc salariile ).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *