Review Arhiblog – pentru ca merita

Da. Eu am domeniu, am hosting. Fac acest mic review doar de fun, si tot o sa postez si link ( uri ) pentru ca, spun eu, merita. Fiindca eu am nasul mai mare, tind sa mi-l bag pe unde nu trebuie ( a se citi sub ganduri pozitive dragilor ) si probabil mai mult o sa critic. Asa ca o luam cu designul:

– partea de sus a paginii e prea simpla, daca tot e alt template decat cel default al wordpress, macar sa fie cu stil. O imagine interesanta, reprezentativa ar fi ok. Negrul de sus e prea negru.

– linkurile din partea sus dreapta ( se vrea a meniu ) sunt rosi cu text culoare neagra, pe un background alb. Asta inseamna un NU mare cat casa. Solutia : a se apela la o schema de culori mai blanda ( sunt foarte multe site-uri specializate doar in asa ceva ).

– partea de jos a paginii ( da ma, adica footeru’ ) ar putea sa aiba o alta culoare decat background intregului blog. Sa vada omu ca e footer.

– apar nspe graphics si imagini. O imagine spune o mie de cuvinte, dar la cate imagini sunt acum pe site, eu spun ca vorbesti prea mult ( sunt ironic in cazul in care nu ai inteles ). Acum vorbind serios, ar fi okay sa incerci sa mai reduci din ele, sau daca iti plac asa multe cum sunt, macar sa incerci sa le grupezi in asa fel incat sa nu mai para aruncate pe acolo

– nu inteleg de ce folosesti 2 coloane pentru display la entry-uri. O singura coloana pentru texte cred ca era mai misto.

– imi place cum scrii. Uneori sunt am pareri diferite, dar scrii bine.

– “Din tara unde nici apocalipsa nu vine” e super. Imi place, mi-a placut de cand am citit prima oara.

– Folosesti de prea multe ori h1 pe pagina. Fi atent cu asta. Pentru moment poate ca nu deranjezi pe nimeni, dar in viitor s-ar putea.

– Ai grija la partea cu link exchange. Parerea mea e sa schimbi numele paginii , mai bine “imi plac” sau “mai citesc” sau ce iti mai trece prin minte. Exista posibilitatea sa te “afle” cineva si linkurile alea de acolo o sa isi piarda valoarea pt unele SE ( adica pt google, sa fiu drept ) si dispare din ajutorul pe care il oferi celor care sunt listati acolo. Ca si rata de click nu stiu cate vizite ai pe zi si alte detalii de genu si nu ma bag.

– ” Asa ca, veniti de luati Arhi. E de ajuns pentru toata lumea, la propriu si la figurat. ” Asta cum vine mai ? La propriu ? … dai de gandit.

Cam asta e. E un review scurt si poate lipsit de importanta. Linkurile sunt acolo, acum nu te ajuta cu nimic, dar o sa te ajute in viitor. Cat despre anchor text pe care l-am ales, sa zicem ca mi-am folosit putin experienta. La cat mai multe posturi interesante si La Multi Ani ! ( nu am apucat sa iti spun pe blog…)

One thought on “Review Arhiblog – pentru ca merita

  1. Arhi

    multumesc. interesant:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *