Locurile la grădiniţele din Timişoara

Nici măcar nu s-au terminat examenele pe la şcoli si abia s-a intrat in vacanţă la gradiniţe, dar sunt sigur ca discuţia cu aceste instituţii de educaţie prescolară o să cauzeze, din nou, o problemă. Spre exemplu, in Bucureşti, Timisoara şi în Cluj nu mai sunt locuri pentru copii incă din Mai. Atunci, varianta de rezervă pentru parinţi rămân grădiniţele private, eventual chiar cele care au si un program prelungit.

De această posibilitate de afacere au profitat câteva persoane care îşi doresc să dezvolte (pentru că  tot ce ţine de educaţie înseamnă dezvoltare) şi care aveau la dispoziţie spaţiu şi resurse financiare, punând la punct câteva grădiniţe particulare pe care le-aş nota mai bine decât cele de stat. Şi clienţii nu au întârziat să apară, grila educaţională fiind una foarte bine conturată şi totodată interactivă, pe gustul celor mici.

Nici preţurile nu sunt inaccesibile, motiv pentru care părinţii sunt mulţumiţi de servicii. În plus, zonele liniştite, cu verdeaţă, supravegherea video, programele educaţionale mai vestice, posibilitatea de predare în limbă străină sunt câteva dintre motivele pentru care un părinte chiar ar preferă o grădiniţă particulară în locul uneia de stat.

Eu vorbesc din perspectiva omului care a mers la o grădiniţă de stat – acum muuulţi ani, a văzut cum arată în momentul de faţă o grădiniţă de la stat şi a vizitat şi mai multe grădiniţe private (din Timişoara, ce-i drept…). Sugestia mea e să încercaţi o grădiniţă particulară dacă vă permite bugetul şi ţineţi la educaţia copiilor voştri. Mie unuia şi acum îmi e ciudă că nu am învăţat limba germană, dacă m-ar fi trimis ai mei de mic la o astfel de instituţie…

Dacă doreşti sa îţi înscrii copilul la o grădiniţa particulară, fă o vizită la Minissa, sunt multe lucruri bune de spus despre locaţie. Vezi mai multe la : gradinita Timisoara

PS : no trolling, no spam please 🙂

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *