Despre bani si despre caractere

Intr-o scurta pauza de la reparat site-uri web apuc sa dau o tura peste blogosfera romaneasca. Ajung la blogul lui Cabral, citesc primul post despre fumat. Merg in jos pe pagina si ajung la un post mai interesant ( nu ca nu ar fi si celelalte interesante, dar asta mi s-a parut special ), despre bani si despre caractere.

Ca sa urmez modelul lui Cabral si sa compar si cu ziua mea, ajung la concluzia ca viata mea e mai activa, mai interesanta. In plus ce farmec ar mai avea sa nu ma cert cu nimeni la birou toata ziua, sa nu mai vad fel si fel de lucruri interesante in drumul spre casa ( folosesc RATT ), sa nu ma mai enervez pentru ca un amarat de div nu face float stanga asa cum trebuie ?!….

Ca tot a venit vorba de telefoane, ma suna ieri un nene suparat tare ca vocea care ii raspunde e de barbat. Imi spune pe cine cauta, ii raspund politicos ca e greseala. Dupa 2 minute ma suna din nou la fel de suprins ca ii raspund tot eu. Din nou incerc sa vorbesc politicos dar nenea se agita si imi spune ca el cauta pe cineva de la Avicola ( WTF ?! ). Se termina si aceasta conversatie, inchid telefonul. Dupa inca 30 de minute ma suna acelasi tip, suparat la culme ca ii raspund tot eu si incepe sa ma ia la rost:

– “Ce cauta numarul matale in telefonu’ nevestei? ”

De unde naiba sa stiu eu ce cauta numarul meu ( un abonament pe care l-am incheiat recent ) in telefonul ala ? Sau poate era doar un misto ieftin ?

Cert este ca a trebuit sa-l mai ascult pe respectivul cum isi va “strange nevasta cu usa” pana cand i se va spune cine sunt si apoi “ca afla cine sunt”. Desi eu m-am prezentat ( nume, firma, pozitie ), cand am cerut contactul respectivului, a ezitat un moment,pentru ca apoi sa inchida.

Deci dragi avicolari ori tarani fara pamant, imbecili care nu aveti ce face cu timpul, daca aveti chef de misto sau simtiti nevoia de a va exterioriza, va propun un experiment / joc interesant : se ia una bucata cronometru, una bucata cositor si apoi se inregistreaza cat de mult va ia sa va taiati pula jos! Si cat timp radeti dupa ce ati facut-o!

Pentru rezultate se poate folosi formul de contact de pe acest site 😉

One thought on “Despre bani si despre caractere

  1. kosmin

    Lumea asta este plina de diversi indivizi care efectiv nu mai au ce lucra. Poate ii distreaza sa streseze oamenii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *