Monitor de Ski in Straja

Daca locuiesti in partea de Vest a tarii probabil ca ai fost cel putin o data la Straja. Cei de aici (da, despre timisoreni vorbesc) au de ales intre Ranca, Muntele Mic, Straja si Arieseni. Iar pentru ski, probabil ca Straja e cea mai buna optiune. Revenind la titlul postarii, un prieten preda cursuri de initiere si perfectionare ski in zona Straja. Asadar, daca esti in cautarea unui instructor de ski in Straja, pune mana pe telefon si formeaza: 0754.938.759

Reiau si anuntul, asa cum l-am primit pe email, ca poate mi-a scapat mie ceva:

Anunt monitor de Ski Straja – Autorizat

Predau cursuri de initiere si perfectionare ski alpin, zona Straja.

La cerere, ma deplasez si cu grupuri.

Telefon: 0754.938.759

Vremea in Straja este foarta buna, e zapada pe toate partiile importante si atat telegondola cat si teleski-ul functioneaza.

Statiunea Straja

Statiunea Straja

Daca vrei sa fii la curent cu ceea ce apare zilnic pe blog, poti sa te abonezi la feedreader ( e gratis, in cazul in care iti pui intrebarea ). Pe langa asta, poti sa ma urmaresti pe Twitter ori pe Facebook. Daca te intereseaza mai mult partea profesionala a lucrurilor, atunci vezi mai multe pe profilul meu de linkedin, incerc sa il tin cat de cat la curent.
This entry was posted on Tuesday, December 24th, 2013 and is filed under Promo. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Un Comentariu la postul : “Monitor de Ski in Straja”

Poti sa iti dai cu parerea, in limitele bunului simt. Sau poti sa injuri porceste, pe raspunderea ta. Esti liber sa dezbati subiectul propus.

Trackbacks

  1. Instructor Ski in Straja (P) | Statiuni Turistice

Liber la discutii !