Iulius Mall Timisoara – violenta pentru un loc de parcare

Si am mai primit inca un articol interesant de la Peter, deci e tot cu citat:

Ma duc la Cinema City.In parcare ingramadeala de nu aveai loc sa treci cu masina.Dau ture sa gasesc un loc de parcare. Dupa 10 minute ma simt ca un castigator la loto.Gasisem un loc pentru a parca masina.Merg sus la Cinema sa vad ce filme ruleaza.Trebuia sa ne intalnim cu inca 10 persoane. Gros imbracat fiind ies pe terasa de la etaj ce da spre BCR sa ma racoresc.
Ma uit cata aglomeratie in parcare, cata lipsa de respect din partea unor soferi fata de altii.Ai jeep sau masina de fitos esti miezul, cam asa se desfasurau lucrurile.
Imi atrage privirea un taxi ce se baga cu tupeu intr-un loc de parcare si un nemultumit intr-o masina bengoasa ce claxona in semn de prostest ca i se ocupase locul la care statea la rand . Din taxi se dau jos soferul la vreo 50 de ani, din dreapta un tanar la 20, 25 de ani, iar din spate o femeie trecuta de prima tinerete.
Tipu din masina bengoasa coboara sa-si spuna nemultumirea, dar lucrurile degenereaza dupa un schimb aprins de replici. Incepe bataia. Doi contra unu.Loveste tipul singur in ei ca in sac, dupa care rolurile se schimba si tipul singur e pus jos si e lovit cu pumnii si cu picioarele. Ma uit dupa cei de la paza.Pauza. Nici unul. Se bateau astea in parcare de ziceai ca e K1 nu alta. Intr-un tarziu femeie ce era cu cei doi incepe sa tipe ajutor, dupa ce tipul singur se ridica si incepe sa le care pumni celor doi. Adrenalina era la maxim.Nimeni nu se baga. Toti privitori. Se multumeau cu spectacolul si cu faptul ca nu erau ei in pielea incasatorului.Jale. Ne numim civilizati si cu prima suparare suntem animale salbatice.
Rusine celor de la paza ca nu-si fac datoria, sunt platiti degeaba, numai impresii pe ei cind sunt in interior, merg incordati de zici ca sunt constipati.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *