Diverse #1

1. Mai multi dintre prietenii de pe facebook au observat ca circul mult prin tara, mai ales ruta Timisoara – Bucuresti si inapoi. Asa ca am primit des intrebarea: care e cel mai bun drum intre cele doua orase?

Eu unul aleg varianta Timisoara – Lugoj (centura) – Caransebes (centura) – Orsova – Dr.Tr. Severin (centura) – Filiasi – Craiova (centura) – Slatina (centru orasului, centura pe urcare este praf) – Pitesti (centura) – Bucuresti. Stiu ca sunt cei care prefera varianta Lugoj – Traian Vuia (autostrada) – Faget – Sacamas – Deva – Sibiu (autostrada) – Vestem – Valea Oltului – Rm. Valcea – Pitesti – Bucuresti, pentru cei cativa km de autostrada, dar eu prefer sa evit bucata de drum Faget – Cosava care este destul de proasta si apoi zona Dedulesti care este si aglomerata si cu drum rupt.

Pana la urma cred ca e important cat de repede vrei sa ajungi si cat de mult iti pasa de masina? Soferii cu statie s-ar putea sa se descurce mai rapid pe Ruta Sud.

———————————-

2. Cei de la Promotor au lansat serviciul de tractari pentru zona Banat, tarife OK, program non-stop. Mai multe informatii se pot afla de pe site-ul Tractari auto Timisoara sau la telefon: 0728006008

———————————-

3.  Baietii de la LiderIT, creatorii soft-ului pentru site-uri de piese auto – EasyLaps – au dat drumul si unui magazin online engross si endetail destul de complex: elider.ro;

Pe site poti sa gasesti articole de papetarie, articole de uz casnic si menaj, imbracaminte pentru copii si imbracaminte pentru adulti, lenjerie intima, lenjerie pentru paturi, jucarii, accesorii si chiar cosmetice. Din ce am inteles chiar de la ei, pilotele cu puf de gasca, pilotele 4 anotimpuri, fetele de masa si prosoapele au preturi speciale pana la sfarsitul anului.

———————————-

4. Cei care ajung des in Bucuresti si au nevoie sa petreaca o noapte (sau mai multe) acolo, o pot face cu costuri OK in conditii bune. Cazare regim hotelier Bucuresti – aici pot sa iti alegi un apartament, in functie de numarul de persoane ce urmeaza sa se cazeze si in functie de bugetul disponibil si platesti ceva mai putin decat la un hotel.

One thought on “Diverse #1

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *