Despre Beauty and the Beast (2017)

Beauty and the Beast (2017) e unul dintre filmele trecute pe lista (mea) de “must see” de catre Andra, inca de pe vremea cand rulau primele trailers in aceleasi sali IMAX pe care le vizitam cu fiecare ocazie, iar prin ocazie a se intelege orice ecranizare 3D care pare interesanta. A venit si momentul avanpremierei, dar m-am dus la film cu un mic sentiment de neliniste, pentru ca nu stiam la ce sa ma astept. Ca si Marius, stiam ca e vorba de un musical, dar spre deosebire de fete, nu am urmarit povestea (cartile si desenele animate) si universul Bestiei, dorinta de aventura a Frumoasei si narcisismul lui Gaston au fost elemente in intregime noi.

Cu siguranta nu regret timpul acordat acestui musical (desi, intre noi fie vorba, “La la land” nu prea mi-a lasat oricum impresia de film care sa castige Oscarul), deoarece coloana sonora s-a imbinat perfect cu scenele prezentate in formatul extins IMAX 1.9:1. Un film usor de vazut cu copiii, dar de care pot fi incantati si adultii – mai ales cei care s-au bucurat de poveste in copilarie.

“Primăvara acesta, îndrăgita poveste Disney „Frumoasa şi Bestia” prinde viaţă într-o adaptare live-action vibrantă şi dinamică, într-un film magic şi spectaculos. Toate detaliile scenelor, culorile vibrante şi coloana sonoră de excepţie, cu atât mai impresionante în format IMAX, ne poartă în mijlocul acţiunii, pe tărâmul fermecat al lui Belle şi al Bestiei, unde descoperim alături de personaje că frumuseţea şi curajul vin din interior.”

Ca de obicei, recomand ca Beauty and the Beast (2017) sa fie vazut in IMAX.

One thought on “Despre Beauty and the Beast (2017)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *