Dermatologie in Timisoara (P)

dermatologie

Dermatologia este ramura medicinei care se ocupa de explicarea, diagnosticarea si tratarea bolilor de piele necontagioase și contagioase, conform Wikipedia.

In Timisoara, unul dintre cele mai mari si importante centre medicale este Profilaxia, iar cabinetul de dermatologie (click pe sectiunea dermatologie Timisoara) ofera servicii de diagnostic şi tratamentul boli dermatologice şi venerice; electrocauterizare, incizie si tratament furuncule,  dermatoscopie (citirea aluniţelor), tratament botox, tratament plagi, tratament molluscum contagiosum, papiloame, pansamente,  ulcere varicoase; tratament acnee, tratment alopecie(caderea parului).

Medicul specialist din cadrul centrului medical Profilaxia va putea sa raspunda intrebarilor legate de domeniul dermatologic, dupa o prima consultatie (care poate dura undeva intre 30 de minute si o ora). Pielea este cel mai mare organ al corpului nostru si nu e rost de joaca atunci cand vine vorba de orice fel de afectiune. Iar de un consult dermatologic are nevoie orice persoana, indiferent de varsta sau sex.

Spre exemplu, hormonii, in perioada adolescentei, pot lasa semne nedorite pe piele. Acest aspect poate fi prevenit printr-un control de specialitate la o clinica dermatologica. Totusi, inaintea in varsta nu scapa pe nimeni de posibile afectiuni ale pielii, stresul, poluarea sau razele soarelui putand sa afecteze si ele pielea.

Pentru programarea unui consult la Centrul Medical Profilaxia din Timisoara se poate folosi unul dintre urmatoarele numere de telefon: 0256 490123 ori 0727 165206. Programarea se poate face si la sediul clinicii: Str. Aries nr. 3, et I. Daca locuiti in Arad, programarea pentru consult se poate face la Centrul Medical Profilaxia Arad (Bv. Revolutiei nr. 45, etaj 3 cam. 302) ori la telefon 0371324916 sau 0757168102.

Daca vrei sa fii la curent cu ceea ce apare zilnic pe blog, poti sa te abonezi la feedreader ( e gratis, in cazul in care iti pui intrebarea ). Pe langa asta, poti sa ma urmaresti pe Twitter ori pe Facebook. Daca te intereseaza mai mult partea profesionala a lucrurilor, atunci vezi mai multe pe profilul meu de linkedin, incerc sa il tin cat de cat la curent.
This entry was posted on Thursday, October 3rd, 2013 and is filed under Site Review. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Un Comentariu la postul : “Dermatologie in Timisoara (P)”

Poti sa iti dai cu parerea, in limitele bunului simt. Sau poti sa injuri porceste, pe raspunderea ta. Esti liber sa dezbati subiectul propus.

Trackbacks

  1. Dermatologie in Timisoara | Cabinet dermatologie Timisoara | Dermatolog

Liber la discutii !