The Dark Tower (2017)

Ca sa inchid weekendul ce abia a trecut, am decis sa fac o vizita la Cinema City pentru The Dark Tower (2017). Filmul are la baza seria de carti The Dark Tower, de Stephen King si are grija sa te tina atent toate cele 90 de minute. Din punctul meu de vedere, e o ecranizare usor de digerat, pe care o recomand.

Povestea e interesanta, iar actorii se incadreaza foarte bine in roluri. Confruntarea dintre caracterele jucate de Matthew McConaughey si Idris Elba e adusa des in prim plan, desi pionul principal, pe tot parcursul filmului, ramane copilul-medium Jake (Tom Taylor). Se poate vedea la IMAX, dar nu e filmat cu camere IMAX (lucru mentionat si la inceputul filmului), nici nu e 3D. Asta nu face experienta sa fie mai putin placuta.

Pe alta nota, sfarsitul de August mai are inca o serie simpatica de filme: “Annabelle: Creation”, “Fun Mom Dinner”, “American Made”, “The Nut Job 2: Nutty by Nature” si “Atomic Blonde”. Daca ai cumparat bilete in ultima perioada, ai observat probabil ca primesti niste taloane care trebuie razuite. Poti sa castigi asa un bilet gratis, la oricare un bilet cumparat la filme care ruleaza in timpul saptamanii (Luni – Joi). Sau alte premii. Do you feel lucky?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *