Cupa Bloggerilor (la fotbal) 2013

emblema-ostA 4a editie a Cupei Bloggerilor la fotbal se desfasoara la Bucuresti, pe terenurile FRR, in data de 28 septembrie, incepand cu orele 13:00. Pentru mine este a 3a participare, prima fiind in echipa TM99BLOG la Brasov (in 2011). A doua cupa, cea de la Cluj (daca imi amintesc corect) am reusit sa o ratez, pentru ca am aflat prea tarziu de eveniment. Totusi, anul trecut am participat la Cupa Bloggerilor de la Medias cu o echipa superba: Ora Sportiva Timisoara. Am avut parte de niste trairi fantastice, alaturi de niste baieti fantastici, la un eveniment fantastic. Si nu, nu-s exagerari. Am avut galerie, steaguri, fumigene si torte, am avut meciuri incheiate cu scoruri la limita, am avut accidentari, bere, unguenti, mesaje pe bannere si capitan. Si am avut un loc 3 castigat in iarba si un loc 1 castigat in tribune.

Anul asta avem o echipa mixta, dar ne-am pastrat numele, istoria si emblema. Eu, Marius, si Ciprian vom veni din Timisoara. Pe Calin il luam in calcul tot ca timisorean, dar el a fost adoptat de Bucuresti. Si apoi ii mai avem pe Adrian Lupu (hau, Lupane!), Eugen Popistasu si Vlastimir Vukadinovic, toti din Bucuresti. Avem tricourile pregatite, pofta de joc si antrenament de la bi-saptamanalele cu prietenii.

La Medias ne-am bucurat de o competitie in sistem Campionat, insa de data aceasta voturile au fost pentru un joc in sistem cupa, deci cele 8 echipe care vor participa la Cupa Bloggerilor 2013 vor fi impartite in 2 grupe a cate 4 echipe, urmand ca primele 2 din fiecare grupa sa intre in fazele semifinale si finale.

Probabil ca mai multe despre competitie voi putea scrie dupa Duminica, 29 Septembrie. Pana atunci, pentru ca asa e frumos, ne laudam sponsorii si partenerii Ora Sportiva Timisoara: Agentia de Print & Teatrul National Timisoara. Si, mai departe, pentru ca evenimentele de genul asta nu se fac singure peste noapte, sa laudam si sa aplaudam si organizatorii si sponsorii Cupei Bloggerilor 2013:

Cupa Bloggerilor la Fotbal este un eveniment marca SportMeet.ro. Sponsor: Orange Romania. Parteneri: CanyonAqua CarpaticaHeinekenEditura Litera si Federatia Romana de Rugby.

Ne vedem in iarba!

Afis Cupa Bloggerilor 2013

Daca vrei sa fii la curent cu ceea ce apare zilnic pe blog, poti sa te abonezi la feedreader ( e gratis, in cazul in care iti pui intrebarea ). Pe langa asta, poti sa ma urmaresti pe Twitter ori pe Facebook. Daca te intereseaza mai mult partea profesionala a lucrurilor, atunci vezi mai multe pe profilul meu de linkedin, incerc sa il tin cat de cat la curent.
This entry was posted on Thursday, September 26th, 2013 and is filed under Sports. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

2 Comentarii la postul : “Cupa Bloggerilor (la fotbal) 2013”

Poti sa iti dai cu parerea, in limitele bunului simt. Sau poti sa injuri porceste, pe raspunderea ta. Esti liber sa dezbati subiectul propus.

  1. Adi Lupu

    De fapt, noi astia din Bucuresti am fost transferati de Timisoara

Trackbacks

  1. J. Mihai » Dupa cupa bloggerilor 2013: locul 3 & cea mai frumoasa galerie

Liber la discutii !