Actiuni ale politiei aseara

politiaCei care au fost cu masinile ceva km ieri seara sigur au prins unul sau mai multe filtre de politie. Pe mine m-au oprit doar de 2 ori in jurul orei 01:00, in aceeasi localitate ( care nu are cinestie ce trafic auto ). Au cerut actele, verificat trusa si drum bun! La a doua patrula, baietii nu aveau girofaruri. Asa ca mi-au bagat o lanterna puternica in ochi, ca sa ma opresc. Treaba finuta, zic.  Nu m-au intrebat daca am baut sau ce transport. Scurt si la obiect.

In Timisoara, insa, li se puneau si fiola. E de inteles. Sambata seara…

2 thoughts on “Actiuni ale politiei aseara

  1. bahuczki

    Eu compar politia in cele mai multe cazuri cu mafia. Diferenta e ca ei au acesta putere legala si fac abuzuri cat cuprinde. Din luna martie incep sa ii pozez si sa-i filmez, cand vad ca fac porcarii si se cred mai presus de lege!

  2. Public User

    Sa stii ca si eu am vrut sa imi montez o camera in bord ( si chiar am gasit ceva frumos pe net, insa deocamdata mai astept ), pentru ca actuala camera video pe care o detin nu e deloc grozava la filmat noaptea si nu am suport pentru ea. O sa incep sa imi filmez si eu drumurile, ca se intampla multe.

    Recent s-au pocnit in fata mea, intre Jebel si Sag doua masini. A cui a fost vina ?… era usor de vazut daca aveam inregistrarea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *